Citiraj:
Originally posted by Sky
Lisico jedna, kad dođe S939 nećeš za mobilca + nF2 dobiti koliko danas za Durona... Mene je eto prelazak na 754 koštao 300 kuna...
|
ah nebi bas rekao ova roba ce vise zadrzati vrijednost nego da sad zemem 754, tj zgubil bum vise para ak predjem na 754. uostalom 939 se vec sad moze nabaviti a i wincehester uskoro dolazi pa cu ja onda preci na 939. jedino kaj cekam je zapravo smirivanje na polju ploca dakle da vim smo kakav ce biti nforce 4 ali nekak si brijm da bum isel radje isel na via chipset i to onaj kt890, ak se ne varam tak se zove.
Citiraj:
Ma sigurno... pa i poslje 939 ce doci nesto bolje , pa mozes cekat 800 g
|
gledaj da si malo dulje na forumu vidjel bi da jako malo ovdje ljudi govori da bu upgradalo platformu pa to nikad ne napravi. naravno ima iznimaka ali ne prodje dan da netko nesto ne updatea.
uostalom 939 je dugorocno isplativiji a i ima neke prednosti sto 754 nema (dual channel) .
pa sad pitanje tebi glasi: zasto sad bacati nofce kad mozes za mjesec dva imati odlicnu platformu?
ustalom meni je komp dovoljno brz da cak prelaskom na 939 nebum previse dobio. stoga da i cekam pla godine nebi nista znacajno prepostio!