View Single Post
Staro 28.12.2009., 17:54   #2042
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor generic9974 Pregled postova
instaliras igru s prijateljevog DVD-a .... instalira se u Program Files\Activision ... bla bla

aktiviras Key preko steama i pokrenes Download sa steama (igra se instalira na drugom mjestu Steam/common/SteamApps .... tako nekako ide putanja, nisam sad doma pa ne znam tocno ali skuzit ces) ... instalaciju sa steama prekines na 1-2 % i kopiras cijeli Folder Modern Warfare 2 prethodno instalirane igre u folder od steama ..

sad mozes pokrenut shortcut sa steama pa ce on napravit verifikaciju Fileova i napravit update i to je to ... sve je na engleskom ali ne mozes igrat Single player ( mozes ostavit i instalaciju od prijatelja pa stamo odigrat SP ako bas imas zelju ... potrazi upute na googlu)
OK, hvala skonto sam sad kako poslje instalacije al opet ne mogu nista dok mi ne dode kljuc jel me odma pri instalaciji trazi steam da upisem kljuc (uzeo sam prijateljevu original igru) tak da ne mogu dalje dok mi ne stigne kljuc, stice za cca 1-2h....imam MW2 instalaciju i bez da me steam pita kljuc al sam cito negdje da su izmjeniti neki file-ovi i nece radit sa original kljucem!
Izet Fazlinovic je offline   Reply With Quote