View Single Post
Staro 28.12.2009., 02:38   #4328
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Pandorum
Ajoj, ajoj. Pa ovo je očaj. Ako vam se gleda neki SF pogledajte bolje Aliena. Gluma je koma, sve je u mraku pa se fala K sami nedostaci filma ne vide. Najbolji dio filma je kraj, ne jer je to bio kraj mojeg užasa i očaja, nego jer je sama ideja jednostavno zanimljiva. Sve u svemu OBAVEZNO zaobići.
Ocjena 2/10

Funny People
Ma tko je smiješan?! Ja sam samo dobio osječaj da su komičari obični retardi koji traže smisao života, a ktome nisu ni smiješni. Strašno glup film, ni slučajno gledati!!! Da bude gore, nesnošljivo je dugačak. Žali Bože uopće ovog komentara. Ulazi u Top 5 najgorih filmova koje sam gledao.
Ocjena 2/10

Dead Snow
Pa jel se može napraviti još šta na temu II. Svjetskog rata. 2 tipa vise na ljudskom crijevu dugačkom 5m, krvi na sve strane, sex na -10 u poljskom WC-u. Jel treba više?! TRASH
Ocjena 3.5/10
Ocjena 7/10
POP, moram da se osvrnem na ovo. Molim te nemoj komentirat filmove koje ne shvacas. Ili bar onda napisi da je to tvoje misljenje. Prema tvojim komentarima netko bi mogao misliti da su to stvarno losi filmovi.

Dead Snow je slasher/horror, Nazi zombiji nemaju dublju pricu i istu ne treba ovdje traziti.

Funny People je naziv filma, ime. Sigurno navodi krivo, al svatko normalan ce shvatit da se radi o drami sa radnjom upravo o ovome sto ti kazes, trazenju smisla zivota. Odlicna gluma sandlera, dobra pratnja rogena.

Pandorum ima za cilj klaustrofobicnu atmosferu, mracne malene hodnike i linearnu pricu koja je dobro ukomponirana. Fali mu samo dobar editing, to je valjda tebe najvise pogodilo. Gluma nije losa. Filmu valjda najvise naskodilo da je Paul Anderson ukljucen u cijeli projekt.

EDIT: Jucer pogledao Avatar. Film je samo OK. Na zalost kino u kojem smo bili nema 3D pa da vidim dal 3D nosi neku prednost. Avatar je dobar film, vizualno na vrhuncu, Pandora je prekrasna. No nije mi sjelo sve ovo New-Age sranje. Kritiziranje modernog drustva, osudjivanje industrijalizacije, osudjivanje americkih vojnih akcija u afganistanu, iraku, gdje vec.., vracanje osnovnim vrijednostima stovanja zemlje, itd. Sve je to ok, al za mene liberalno prenemaganje. Na'vi su visoki plavi izvanzemaljci, al ja sam stalno vidio indijance. Radnja je predvidiva no ne smeta toliko, likovi su plitki no uspiju te uvuci u razlog svoje borbe. Na zalost za Avatar kroz sljedecih 5 godina bit ce sigurno jos vizualno atraktivnih filmova u kojima ce se onda Avatar utopiti i nece po nicem iskakat. Da to nije Cameron, da to nisu godine u pripremi i milijuni utrosenog novca, taj film ne bi dobivao tolike ocjene. Da je izasao pred 2 do 3 godine mislim da bi puno bolje prosao.

Zadnje izmijenjeno od: Rain Man. 28.12.2009. u 03:43.
Rain Man je offline   Reply With Quote