View Single Post
Staro 27.12.2009., 22:02   #864
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
to stoji (donekle ali necu u rasprave, modovi se ljute na mene nesto kad im diram ati i drivere ) samo sto developeri nesto vole zaboraviti na ATI, gledam za onog sabotera recimo....presao igru, nije bas moj zanr ali u ovoj susi igara covjek ne bira puno. I neki dan vidim patch neki izasao, procitam reda radi sta ispravlja a ono nesto u stilu "igra napokon radi na radeonima". Nije tu ATI nist kriv ali niti je prvi put niti vjerujem zadnji pa zasto riskirati ako ne mora. A GTX260 je kako je krenilo vise nego solidan izbora jos dosta dugo vremena, tesko da ce naci igru koja mu na njoj nece raditi tako skoro ako kod mene jos ova g92 s gerijatrije gura sve na 1920*1080. 5850 je na papiru dobra grafa ali nazalost poptuno nepotrebna (za jace od nje jos mi je teze pronaci rijeci) i davanje love na nju ima smisla samo ako nagovaras druge iz zajebancije da ju kupe. Pogotovo sto joj je cijena napuhana zbog nepostojece konkurencije. DX11 nije vrijedan spomena, kada bude to ce biti sub-mainstream grafa.

Na njegovom mjestu ja bi jedino ipak ulovio gtx275 s trznice, bilo je u zadnje vrijeme par komada s ohoho garancije (koja nije vemil) za manje love od nove GTX260. Bio sam i sam u napasti ovih dana da si bacim jednu pod bor. Odustao zbog gore spomenutog razloga.
Ali neki vole onaj miris novoga.....
greg SE je offline