Citiraj:
Originally posted by BrunoZG
samo jedan komentar. Ja PC -e forum ne bi nazvao slobodnim i demokratskim medijem,
|
Nekih pravila mora biti, pogotovo kaj se tiče piraterije i ponašanja.
Jedna je stvar argumentirano raspravljati a drugo je davati komentare o nečijoj inteligenciji, porjeklu, itd...
Mene osobno ne zanima previše to kaj netko misli da je nova 64-vorka ili neki Intelov proc bolji, i da li su PCIe i DDRII najluđi komad hardwarea još od kad je prase rep zavrnulo-radi se o osnovnoj kulturi komuniciranja.
Ne može se opravdati podjebavanje i onda slanje mailova sa jebem-ti-mater spikom, ja sam malo stariji i internet komunikaciju shvaćam isto kao i normalnu "u živo", da je meni jebao mamicu-lijepo bih zamolio admina da ga nađe pa bih otišao do dotičnog u četri oka raspraviti tko čiju mamu i osnove kulturnog ponašanja.
Kaj se tiče ilegalnog softa-bez obzira tko imao na svom kompu ilegalnih stvari, taj se hvala na pitanju ne hvali s time pred murjom ili bilo gdje ako zna da bi mogao nastradati i ne vidim nikakvog razloga da se na forumu ponaša drugčije.
Svi mi ovdje polazimo od pretpostavke da ćemo se ipak koliko-toliko normalno i pristojno ponašati.