View Single Post
Staro 25.12.2009., 23:49   #981
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Da li ti je možda palo na pamet da nije bilo ničeg osim USPS-a? I o čemu ti dalje pričaš da ja neznam računati?

Ja sam opet pročito svoj post i meni je sve jasno ko dan, neznam stvarno di je tebi zapelo.

23.11. poslan paket iz LA, došao 1.12. u našu poštu i na "njihovu" carinu, and i'm ok with that, super brzo došo paket od strane USPS (što sam i napisao). I tu od odavde rješava posao i nastupa naša odlična birokracija i organizacija iste, koje nema veze s USPS-om.

Uopće neznam gdje si ti u tom mojem prvom postu na koji si se kasnije referirao uvidio moje nezadovoljstvo prema nečemu?

Post kasnije (u kojem sam ti replayo na tvoje đučenje o mojem nepostojećem nezadovoljstvu) sam napisao da sam bio nezadovoljan sporošću naše pošte.

Prijavu su napravili 2.12. (piše fino na njoj datum) i "poslali je", a došla je tek 7.12. Prvo sam odmah išao faxirat dva priloga s brojem carinske prijave, i tako čeko preko tjedan dana da mi se nitko u tom vremenu nije javio, da bi ih tek onda nakon toga ja nazvao, te da dotična gospođa kaže da ona na tom faxu ništa ne vidi. Da super, a ja sam to trebo saznati kako? -_- Reko, ok, dolazim odmah sljedeći dan i rješavam to osobno.

Napisao sam odmah u startu tog posta da sam imao pozitivno iskustvo, a to inače u našem svijetu klasificirano kao - dobro, u redu, ok, odlično, super - jel tako?

Čovjek je pitao gore par postova prije, da li je imao tko iskustva za USPS, i ja sam mu odgovorio na to + nadodo da ako bu čekao malo duže, da je to vjerojatno do nas, a ne USPS-a.

Što se tiče tipfelera, lako je za pretpostaviti da je trebalo pisati 23.11., a ne 23.12., po kontekstu daljnje priče. Neke stvari onda ne bi imale smisla, ako si pročitao post kako spada. (tipfeler ispravljen)

Sad si me našao hvatati tu za neki tipfeler, a i ti i ja znamo u čemu je stvar, ali očito želiš raditi budalu od mene ili što god tebe već veseli.
Nisam pokusavao praviti budalu od tebe nego sam dobio dojam da si nezadovoljan brzinom isporuke.Sve pet.Sretan Božić

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote