Ako ćeš pošteno,ruku na srce,na 350kn procjenjuju polovne,doduše ja sam svoju jako malo platio,ispod 300kn,i retail je bila,ne dolazi s ničim u toj kutiji vrijednog spomena,ali ti hoću reći da ni 519 nije previše za nju, ali zahebava ju jedna stvar,a to je šta ima EMU 0202 čini mi se,i M-Audio 5.1 Revolutiona,kao i Audiophila 2496 polovnih po 400kn. Tako da se ne isplati dati više od 300,350 za ovu Music,ovo su ipak ozbiljnije kartice, pogotovo za reprodukciju glazbe.
Ja ti savjetujem potragu na procjeni,bilo je par kompova,sa Musicom unutra,ponudi 300kn i nosi ju,vrijedi svake lipe.

Onda kad si to obavio uzmi neke slušalice,nemoj pretjerivati sad,1000kn,pa nisi Mozart da čuješ razliku slušalica od 700 ili 1000kn odnosno,500 i 700. Siguran sam da ima modela ispod 500kn ili Koss,ili Senn koje će zadovoljiti 90% prosječnih usera.
A ja opet otišao u OT i šumu,a čovjek traži USB zvučnu,šta ćeš kad su bezvezne,i to si dobro primjetio,da..vjerojatno su stavili pcb od X-Fi Audia unutra,šta ti je ustvari kao da imaš eksterni SB Live! 24bit,ali sa boljim driverima,za Vista i W7.
Sretno..znači 300 zvučna,slušalice 200-300,i to je to..mirna Bosna. Samo eto pitanje žičarije..a opet,kvragu,zašto ne uzeti bežične?

Sad sam već duboko u OT..svašta sam čuo i o kvaliteti bežičnih ispod 500kn,ali ok..