View Single Post
Staro 24.12.2009., 21:18   #60
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ova tema je osvanula u pravi trenutak jer sam i ja prije cca tjedan-dva počeo razmišljati gdje staviti (sub)woofer od Creative Inspire T6100 kompleta.

U početku mi je stajao pod stolom, uz desnu stranicu, s bass reflex otvorom prema meni. To mi se nikako nije sviđalo. Kako god ga namjestim u driverima, ili previše lupa ili se uopće ne čuje. Njegov potenciometar također stoji na minimumu.

Danas sam ga stavio na stol, međutim, to je još gore. Puno slabije se čuje, a i pojavila se nekakva distorzija iako je bio prosječno pojačan. Valjda zbog toga jer je driver okrenut prema zidu iza monitora, a bass reflex otvor prema lijevo. Drugačije ga ne mogu staviti jer nemam mjesta.

Nažalost, isto tako nemam mjesta ni u ostatku sobe. Svaki kutak kod spajanja poda i zida je popunjen tako da je jedina opcija opet vraćanje pod stol. Mogu ga jedino staviti na kutnu garnituru s lijeve strane stola, ali to nije trajno rješenje.

Ima li netko još kakav prijedlog ili da se pomirim s ovim što imam? Ako treba, stavim i sliku radnog mjesta iako je ima u onoj temi.
Teško ti može neko preporučiti nešto dobro ovako napamet. Najbolje je da sam isprobaš sve moguće položaje i slušaš i podešavaš dok ne dođeš do zadovoljavajućeg rješenja.
Chome je offline   Reply With Quote