View Single Post
Staro 24.12.2009., 20:15   #980
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Da li ti je možda palo na pamet da nije bilo ničeg osim USPS-a? I o čemu ti dalje pričaš da ja neznam računati?

Ja sam opet pročito svoj post i meni je sve jasno ko dan, neznam stvarno di je tebi zapelo.

23.11. poslan paket iz LA, došao 1.12. u našu poštu i na "njihovu" carinu, and i'm ok with that, super brzo došo paket od strane USPS (što sam i napisao). I tu od odavde rješava posao i nastupa naša odlična birokracija i organizacija iste, koje nema veze s USPS-om.

Uopće neznam gdje si ti u tom mojem prvom postu na koji si se kasnije referirao uvidio moje nezadovoljstvo prema nečemu?

Post kasnije (u kojem sam ti replayo na tvoje đučenje o mojem nepostojećem nezadovoljstvu) sam napisao da sam bio nezadovoljan sporošću naše pošte.

Prijavu su napravili 2.12. (piše fino na njoj datum) i "poslali je", a došla je tek 7.12. Prvo sam odmah išao faxirat dva priloga s brojem carinske prijave, i tako čeko preko tjedan dana da mi se nitko u tom vremenu nije javio, da bi ih tek onda nakon toga ja nazvao, te da dotična gospođa kaže da ona na tom faxu ništa ne vidi. Da super, a ja sam to trebo saznati kako? -_- Reko, ok, dolazim odmah sljedeći dan i rješavam to osobno.

Napisao sam odmah u startu tog posta da sam imao pozitivno iskustvo, a to inače u našem svijetu klasificirano kao - dobro, u redu, ok, odlično, super - jel tako?

Čovjek je pitao gore par postova prije, da li je imao tko iskustva za USPS, i ja sam mu odgovorio na to + nadodo da ako bu čekao malo duže, da je to vjerojatno do nas, a ne USPS-a.

Što se tiče tipfelera, lako je za pretpostaviti da je trebalo pisati 23.11., a ne 23.12., po kontekstu daljnje priče. Neke stvari onda ne bi imale smisla, ako si pročitao post kako spada. (tipfeler ispravljen)

Sad si me našao hvatati tu za neki tipfeler, a i ti i ja znamo u čemu je stvar, ali očito želiš raditi budalu od mene ili što god tebe već veseli.

Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 24.12.2009. u 20:34.
Matth€w je offline   Reply With Quote