@ šef - Ja mrdnut ne mogu

nego pod jajca ili na stol i ti to znaš zato zafrkavaš.
Ali Yamahin HT sub u dnevnoj ide 4-5m,uzimali smo kablove baš iz tog razloga da čujemo kako zvuči zbijen u kut,kako zvuči na polici ispod telke, u ravnini telke,iza nje i pored samog stalka. Nekako je najugodnija varijanta da je centralni zvučnik ispod telke,a sub na podu pored stalka. Nisu previše udaljeni, svega 20tak cm,a drveni pod je bolja podloga od staklenog stalka na kojem se TV nalazi.
Šalim se ja malo sa tim stavljanjem u ćošak,ne moramo se toga hvatati, samo vidim da se svugdje spominje kao najbolji izvor buke,pa reko da i ja probam,ali brzo sam odustao,meni to dobro ne zvuči, odzvanja neprirodno, ne znam. Nisam na to navikao.
@Imagine - a čuj, objašnjavam li ja bezveze,djetinjasto,ili sa manje znanja od tebe,nitko mi opet ne može uskratiti praksu koju posjedujem u drljanju zvučnika za PC i popratnih kartica. Tomek je jedan bistar dečko koji je poslušao moj savjet i savjet još nekih kolega,i ostavio Realtek onboardušu,i preko SPDIFa spojio vrlo lijep Jamo sistem. Bolje od toga nije mogao napraviti pošto je dilema bila super zvučna od 1000kn + analognim jackom spojeni Creative bukaći, ili pošteni zvučnici,2.1 set ili takvo što,pa na SPDIF poslati signal. Mislim da je pravilno odlučio.
Ja ne znam gdje sam na toj temi pogriješio,bio bi sankcioniran da sam nešto krivo savjetovao ili ušutkan,na kraju je sve dobro ispalo,osim što ga nešto kablovi zezaju koliko sam čitao,ne znam jel to riješio.
Pročitaj zadnja 2 posta na toj temi. Ako je tu nešto krivo,onda ok.
Ma ni ne trudim se učiti,kad ni sam ne znam,to je debilasto. Samo konkretno pitam,u svom neznanju,koji qrc ću dobit premjestim li sub na stol,to je sve. A od tebe i dalje nema poštenog odgovora,osim negacije i nekakvog umjetnog sprda na eventualne moje odgovore.
Nemaš se šta predati,provocirati,ili izvoditi cirkus i raditi mene maloumnim. Kad poslušaš zvučnika za PC koliko sam ja poslušao,a radi se o jedno 50 setova sigurno,ali sigurno,i 20tak zvučnih kartica onda ćemo razgovarati ravnopravno. Ovako sprdaš bez razloga.