Citiraj:
Autor papčić
Nekom bude toplo u srcu kad bude prvi u kategoriji 2900gt, 8800gts 320/640, 6800gt, 7900gs volt modded  .... nemora top10 znacit ujedno najjaci rezultat foruma opcenito, vec najjaci rezultat foruma sa odredjenom karticom...To je bar moje misljenje..
@kasko: kako ne, pogledaj top10 3dmark06 temu, postoje kategorije od ATI x800 do 5870, isto tako od nvidie 6600 sve do gtx295
|
Čini se da nisi shvatio što su oni htjeli reći. Ne da ne postaju ako nemaju preko 26k. Nego da ne postaju u Top10 temu, ako ne mogu ući u top10 te kategorije, jer realno nema nekog smisla, kad ju može staviti ovdje, a ja opet moram provjeravati jel bolji ili lošiji rez.
Citiraj:
Autor E-mil
|
Nije mi bila namjera nikoga prozivati. Svi koji rade krivo znaju da rade krivo. I to je to. Ti si očito iz Magaraca počeo slijediti trend postanja na dnevnoj bazi i to je to
Citiraj:
Autor bluefluid
evo dvije zanimljive situacije
pokusaj malo veceg bclk-a, ne zeli proci 3dmark na 215 sto got da mu radim
Dalje od ovoga nisam smio, proc mi se skuhao pod ovim ocajnim crosairom, a nije mi se bas dalo smrzavati na prozoru ili terasi vani. Uostalom temp je ionako u plusu tako da se ne isplati, al cim opet osvane neki lijepi minus eto me vani 
|
Odlične, reze, pohvale
Citiraj:
Autor MAGARAC
Razer .Daj zamisli da imam još i 5890 .
5870 rez
5850 rez
5890 rez
5870+5850 rez
5890+5870 rez
5890+5850 rez
I svaki vikend bench,6x4=24 rezultata u 1mj., sve jedan bolji od drugog .
|
Je, to bi zbilja bilo veselo

Kak velim, meni ne smetaju ničiji rezultati, nego samo to, jednom u tri dana okinuti u Top10, slijediti template i svima lakše
Budem sad dodao par pod-pravila u neke liste, pa obratite pažnju na to prilikom postanja. Lp