View Single Post
Staro 23.12.2009., 13:07   #331
Mikygs
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor rivaldo10 Pregled postova
znači ovak,kada sam dobio adsl imao sam velikih problema,imao sam zyxel ruter i stalno mi se disconnecto poslije 20h,zatim sam uzeo max tv i nisam ga mogao gledat poslije 4 sata,i teh. su stalno dolazili k meni i na kraju ustanovili da nemogu ima maxtv al bi mi adsl trebo radit normalno,i onda su mi dali simensov ruter i bilo je dobro radilo,ali u zadnje vrijeme brzina pala je na 0,9 mbps što je jadno,i znao mi se resitirat i tako sam ja njih opet zvao i baba meni pitala to gore,i nazove me tip i kaže da nemogu imat brzinu veču od 1 mbps jer sam predaleko od centrale,a onda ga pitam zašto susjed ima brzinu 3.7 mbps i onda je on rekao da če odmah poslat tehničare,i oni su meni zamjenili kabel od telefona(bio je precvikan) ali opet mi je zagušenost 55 db.....
Skoro ISTI problem i kod mene.
Od kako imam net s***a,uvjek zovem i nista,uvjek puca veza i nemam 4mbit,nego 2.
A susjed nedaleko od mene sve normalno,nit mu ikad veza puca,i brzina mu je kakva treba biti.
A kada "tehnicar" dode,uvjek isto radi,provjeri instalacije,splitter,propusnost i udaljenost,i nikad nista ne naprave
I da,isto mi net puca poslije 20h kao tebi :S
Mikygs je offline   Reply With Quote