hahaha a bas si kramer.. kazes osobno neznam za taj ducan a onda pricas o linksu, a ovdje je rijec o linksu!

znaci links je ok.. a sta ti podrazumijevas pod rezervirao? onu opciju da ces sam doc u ducan po robu?
ja sam sada stavio placam kad mi je dostave (ako je dostave) jer sam iz pule, je li to na neki nacin rezervacija? btw kad si ti "rezerviravao" da li bi cijena pisala ta po akciji ili standardna u onom obrascu?
a ja nisam mogao cekat vise.. krepo mi komp jos prije 2 tjedna.. lud sam.. u cetvrtak dobijam novce za cijeli komp i odmah narucujem sve zivo... ubio me u pojam adm.hr.. u petak bile 4 4890 tamo u ponudi (od sapphira , od xfxa i od sapphira 2 vaporX izvedbe) gledam sad u ponedjeljak samo ova vaporX od 2bg ostala.. odmah mi je crno ispred ociju doslo , pogotovo sto sam i sam bio sve skloniji ideji o toj a ne o 5770 kako sam prvotno mislio...
slazem se apsolutno glede napajanja.. tu je uvijek bolje povoditi se onom da od viska glava ne boli.. ja sada uzimam od corsaira od 650w..znam da mogu komotno i manje.. al nek se nadje... premala je razlika u cijeni da bi se s tim glupirao..
maticna je od gigabytea.. cijena je 675kn.. trebala bi biti u redu po specifikaciji..
ima cak i sli, ali druga graficka se vrti samo na 4x.. ali posto sam tu ideju poprilicno otpisao.. nije mi to vise bitno..
i hvala!