Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ali dobro, nije to tema!
|
Nije baš, al nije ni da smo offtopic pretjerano
Uglavnon, osobno preferiram single karticu, em radi jednostavnosti kod kupovine, prodaje, montiranja, blabla, em radi drivera. Al 2 "slabije" kartice nisu uopće loša ideja, uglavnom su performanse veće nego kod single kartice jače serije, dok je zagrijavanje/potrošnja/buka tu negdje...ovisi o masu faktora.
Osobno uvijek biram kvalitetnu matičnu jer je smatram kosturom računala, danas svaka takva ima ne SLI opciju, nego i triple opciju

Dok napajanje, u mene konkretno 500W 3 godine staro je sasvim dovoljno i za dosta jaču kombinaciju od gore navedene 4830x2, tako da nije baš da ima toliko mana, pogotov jer 50% foruma ima konfiguraciju bolju nego ja
Al slažem se da ima mana, al ima prednosti, nek svak stavi na papir pluseve i minuse pa nek odluči za sebe...
Ja osobno istom ciljam na single, probao sam ovaj 3850 za 48xx deal ostvarit, al kao šta sam i predviđo niko ne želi mjenjat bolje za lošije, već svi traže bolje za bolje, pa ću ja kome uvalit svoju te dodat još tolko i kupit nešto polovno klase 4 ili eventulano 5icu ako uhvatim, al otom, potom, sad sam ionako švorc