View Single Post
Staro 22.12.2009., 01:20   #1410
Mad_Duke
Guest

Ja bi ti od stvari na tržištu preporučio da ideš na ATi za tu cijenu. Nvidiju sam spomenuo tek toliko da ne bude da ja forsiram samo ATi. (jer nvidia fanboyi misle da ako imam trenutno 4850 da mora da sam zagriženi atijevac)

Iskreno. Razlika ti je 650 kuna u prosjeku između 5850 i 4890. Ako uštediš nešto na matičnoj, to se penje još gore. Radije bi tu razliku pospremio (ako si sposoban to, ja obično potrošim na nekaj peto) i onda nakon X mjeseci prodao 4890 kada ti više neće "vuci" i biti dovoljno dobra i uzeo nešto jače.

Uzmi si u obzir da misliš platiti malo prek 50% više nego kaj te košta 4890 za 5850.

Iskreno. Za tih ~650 kuna + razlike u matičnoj + razlika od buduće prodaje 4890 će biti već čist dovoljno peneza za kupovine nečeg u razdoblj ud 6 mjeseci do 1 godine. Pošto vidim da si već rastegnuo sa 4.5K na 5K konfiguraciju, ovo rastezanje do 5850 mi ne izgleda pametno.

(ovo naravno govorim iz aspekta kako bi ja postupio. Tvoj je novac)

IMHO. BEST buy je nekak uvijek u tom rangu u kojem je 4890 sada. Sve iznad toga krivulja ide sve više i više dolje kad se uzmu u obzir cijena/perfomanse.
  Reply With Quote