Pa ja ne bi mijenjao ništa na tvom mjestu,ne znam kao prvo koju imaš - u biti znam,ali trebale bi mi ostale komponente i monitor, dok ne ispuniš osnovna pravila ovog foruma,a poželjno je bar ako ne u potpisu dolje, onda u opciji moj komp iznijeti sve dijelove koje imaš,uredno kao i svi ostali.
Lakše ti se pomogne,pa vidimo da li ti to treba ili pucaš na jače čisto iz hira, a recimo imaš 19 inč monitor. I slične nebuloze.
Ne znam više od puno drugih,ima ovdje i pravih gurua.

Samo sam imao 30tak kartica.

Vlastitih uglavnom,ne posuđenih.
Lijepo ti ispuni koju karticu sad imaš,ali pod pretpostavkom da imaš 9800GTX+ kako si rekao i da bi htio mijenjati za 8800 Ultru,ja to osobno ne podržavam.
Ako ti je toliko stalo do neke nadogradnje,razliku bi osjetio recimo kad bi uzeo GTX 260,sa 216SP-a. Sad su ti nove već od 1170kn čini mi se,pa to pregledaj. To je prava nadogradnja,896mb ima kartica,448bitna je, i ždere sve naslove i na 1920x1200. Naravno to povlači i da se nećeš pretjerano iživljavati sa AntiAliasingom i AF.
To ti je moja topla preporuka,ovim redom :
1. Ispuni moj komp
2. Posjeti podforum GTX260
3. Priupitaj dečke sve što te zanima,i koliki je to ustvari boost sa 8800GT prijateljeve,9800GTX+ tvoje na GTX260 216
Toliko od mene,sretno.