View Single Post
Staro 21.12.2009., 19:30   #959
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ja kad sam prije tri tjedna slao fax s potvrdama (i carinskom prijavom na tim prilozima), nitko mi se nije poslije toga javio tjedan i po (dok fino cifra koju treba platiti za "skladištenje" ide gore)!!! Onda sam fino nazvao gospođu (nadrkana ženska od 50+ godina, kao i sve ostale koje su tamo) koja je bila zadužena za moju carinsku prijavu i jedva ju nagovorio da mi pogleda koji se vrag događa. Rekla je da se javim za pol sata što i jesam, i na to sam dobio odgovor da ona ništ ne vidi na tom faxu. Ja onak -_-' Super da mi je netko javio ili nedaj Bože poslao obavijest (koju bi opet platio 11kn). Vama paket može čamiti tamo dovijeka, tobože i istrunut, ili vam ga netko drmnut, a vi ćete i dalje biti clueless.

Odtad uvijek idem na poštu iz Samoboru u Zagreb kad mi dodju paketi, jer ovo je koma. Na kraju mi je to obavila neka treća osoba. Ljudi moji mi živimo u 21. stoljeću, oni svi imaju uredno svoje urede s računalima (svaki taj carinik), pa koji k ne koriste mail za takva stvari?! Kad sam došo u ured, vidiš fax mašina prenatrpana dolazim papirima koji doslovce ispadaju iz njega po podu. Prekrašno!
Matth€w je offline   Reply With Quote