Ovako, particije na racunalu su podijenjene: 16gb sustav, 110 gb programi i 110gb multimedia. Neznam kako ali particija od sustava se cijela napunila (valjda sam instalirao nesto nenamjerno) i nakon sto sam pobrisao dosta toga svjedno je bilo prazno samo par gb pa sam je odlucio povecati.
Preko Partition Magica 8 sam je povecao do ~24gb (koje sam skinio sa particije "programs"). Da bi to imalo efekta kao sto svi znate program je trazio reboot. Ok, izgasim ja sve ostale programe... i reboot.
Odvrti se sustav i dode onaj plavi ekran od windowsa gdje se prikazuju procesi. Medutim taj proces je jako dugo trajao... (toliko da sam se stigao otusirat, obrijat, jest, ic u wc...). Kad sam dosao nestalo je struje na jako kratko i komp se ugasio (ups iz siga trenutno nije spojen).
A u tome trenutku se vrtjelo nesto otprilike: 7.8 mb se dodaje na particiju multimedija. Nije mi jasno cemu to, ali ok racunam valjda je do programa nesto (prvi put koristim)....
I palim opet racunalo... kad ono nema multimedije. Nestalo 67gb muzike!!! More slika i filmova...
Recite mi da nije sve propalo.
Konfiguracija je iz potpisa. Sve je na defoultu. Koristim Windows xp sp2. Antivirusni program je NOD32.
A ima sam tako lijep dan.....