View Single Post
Staro 20.12.2009., 23:36   #601
Mad_Duke
Guest

Meni stvarno nije jasna logika u "V"-u. Napraviti 4 epizode i onda čekati za nastavak 3. mjesec 2010.
-
Pogledao upravo zadnje izasle epizode Dollhouse-a. Serija krenula super, onda je bila ušla u dosadni loop. Sada ova nova sezona, točnije zadnjih nekoliko epizoda su totalno zakon. Kao da su se trgnuli kada su im rekli da je to zadnja sezona koju će snimati i da nema šanse da se vrate za još jednu. Da su ju samo otkazali nakon prvih nekoliko epizoda u 2. sezoni bolilo bi me briga, sada nakon ovih zadnjih mi je baš šteta da će serija dolje. Još samo 3 epizode!

Citiraj:
Autor bozzomfeeder Pregled postova
Po meni su u BSGu drama i SF ,pogotovo koliko toliko realni ljudski odnosi u savršenom balansu.U SGu je malo pretjerano. jebiga, ne kažem da je serija bez mana, bez obzira što sam, fan nastojim objektivno pisat-BSG je uveo revoluciju u SF šta se tiče kamere,efekata,glazbe,scenografije i "drame". Sve poslje neće biti originalno. što se tiče Atlantisa, potpuno se slažem s vama, zato sam i napisao da je to serija za "uspavanku"
Meni je bolji opis BSG-a kao "West Wing" u SF-u. Sada, o tome da je uveo revoluciju se ne slazem. Dosta je tih elemenata vec vidjeno u Firefly-u. (ne govorim za priču).
  Reply With Quote