Skužio si,hvala Bogu. Meni to ne moraš objašnjavati.

Objasni ovima,a zašto ti je smeće? Ili ovima zašto ti je dobar,a meni je smeće?
Ja nikad nisam nikoga pitao zašto,ni na jednoj temi,od HW,SW,do ne znam Svaštare,i Ostalog.
To koga ja volim čitati,a to si ti u vidu konfiguracija,i AMD/ATi nekih infoa, preporuka,recenzija,to je moja stvar,i stvara lijepo opet,ili ružno mišljenje, nebitno. Na to se ne moraš ložit.
Shvatio si dobro poantu priče,a to je da nisu problem papa štrumfovi, nego štrumfete,kojim je na svakoj temi bar 10. Ako nešto valja, 10 kaže da valja. E ja ću baš reći da je smeće,jer je meni smeće. Ne iz nikakvog hira niti krdo-efekta.
Nemam ja nikakvo mišljenje o tebi.

Šalim se,stvarno nemam.
Bar meni sa tolikim brojem banova i kartona ne moraš objašnjavati da se sa stričekom moderatorom uvijek moraš slagati,i slične gluposti. Ja se ne slažem tu s nikim,i super mi je. To šta je netko lijep,netko ima 10k postova, netko je moderator,za to me živo zaboli qrc. Ja sam Dražen,drago mi je.
U ovom slučaju je meni bitno šta piše,a ne tko piše. Nadam se da smo se razumjeli,meni si ti user. Štrumfetama su moderi i ekipica sa 5k+ postova i 5,6g staža ovdje,pojam. Ja nisam ničiji pojam. I uvijek kažem istinu,čak i kad lažem ( Al Pacino,Bad guy speech,Scarface).

Za mene,EOD.