Citizen je još jedan u nizu "one man army" filmova, gdje jedan lik satare više likova u filmu. Meni se osobno takvi filmovi sviđaju. Pretpostavljam da je Citizen izašao prije Takena da bi bio "jedinstveniji", a time i bolji, jer logično - što više konkurencije to su manje drastične razlike između natjecatelja, pa treba i to uvažiti.
Citizen je možda nekome glup, "već viđeno" i slično, ali simbolizira borbu jednog čovjeka protiv monstruma - pravosudnog sustava, i nekima pruža neopisivo zadovoljstvo kada se taj monstrum na Citizenov način ranjava i nije ih briga za ostale stvari

Ja sam osobno popušio xy pretjeranih prometnih kazni za banalne stvari, dok npr. gledam prave kriminalce kako šeću slobodno po gradu. To je učinilo da se još lakše uživim u film

Možda je nekome on objektivno loš, ali briga me ako mi je subjektivno dobar. Sto ljudi, sto ćudi, o ukusima se ne raspravlja, kad umreš svejedno ti je, da se thedream nije taj dan digao na lijevu nogu možda bi mu film bio bolji, wtf...možemo do sutra