Ja sam od onih suprotnih,svima je super,a meni je smeće. Tako da se ne bi stavljao u neke šablone i gradio predrasude, čak dapače,češće će se desiti da je svima drugima smeće,a meni solidan film..
Stvar ukusa,kažem,solidan je Citizen,ali da je tako wow kako sam tu pročitao,na to samo mogu krepat od smijeha,wow nije nikako. Onda je prije Avatar wow!. Bar buljiš u hi-tech gluposti,zvuk i animaciju,i pokušavaš brojati bar do pola para koje su imali za budžet.
Često volim čitati mcG-a i jako ga uvažavam,ali mislim da je upravo postigao sad,ono,protiv čega se bori u svojem postu,a to je papa-štrumstvo. Naime,jedan - papa štrumf,sa 7k postova,kaže da je to i to dobro,ili loše,i onda 10 štrumfeta kaže potvrdno,u skladu sa gazdom.
Ja samo kažem objektivno,uzevši u obzir i užitak naravno,i vrijeme trajanja filma,a onda tek glumu,radnju,zvuk,ma apsolutno sve. Nikad svoje ocjene nisam ovdje iznosio jer je netko drugi napisao da valja,pa sam dao 8/10, nego na svoju ruku,i vrlo britko i realno.
A da je malo wow filmova,pa i je,tu si u pravu mcG. Kao što si u pravu da manje više što god naprave,ljudima ne valja,zašto bi sve svima i moralo valjati? Bar je film tu,najbolji primjer - da podijeli kritičnu masu na za i protiv.
Nekakav mir,mir nitko nije kriv,ovdje ne pali. Kažem,danču je Citizen super, meni je prosjek,film izmiješan od 10 već viđenih,Avatar je fanatiku zakon, meni je smeće za klince od 12g,pa i to je neka kritika.
Meni je Gran Torino zakon,i Defiance mi je zakon,drugima je prosječan. Glupa rasprava imho. Kao kad me fanatik gore pita,zašto ti je smeće?
Zato šta mi je.

Ne trebam roman spoilera pisati ovdje potencijalnim fanboyima.
Tako i tvajlajt ekipa..ne paše svima sve,samo se o tome radi. Kako se cijeni lijepo mišljenje o filmu,tako bi se trebalno ravnopravno cijeniti i ružno.
Ne mogu usporediti Nevolje u raju recimo,sa Avatarom,ali mogu sa Hangoverom,i reći da je veće smeće,od Hangovera,u odnosu samo na količinu smijeha koju je proizveo kod mene,a opet - kako objasniti i prosuditi šta je kome smiješno,a šta kome nije? Opet,glupo.
Svatko ovdje piše svoje stavove,i viđenja.