View Single Post
Staro 20.12.2009., 12:30   #4222
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Dakle pogledao si ga. Zašto je smeće?
Zato šta ja tako kažem,mora netko i to reći. Meni nije super samo zato šta je skup,i tehnološki nabrijan,priču uopće nisam skužio,ni tko se u koga zaljubio,ni G.I.Joe sheme.

Ja bi rekao da su poz. stvari filma svakako efekti,i uber skupa produkcija, kao i uvjerljiva gluma.U biti najjača stvar filma je da zabriješ da si tamo, u tom drugom Cameronovom svijetu,na čas se izgubiš iz kino dvorane, to mu svakako dopuštam,i svaka čast na tome,na rijetko koji film sam zabrijao na taj način,ali to je posljedica tech efekata,i zvuka. Da gledam WoW trailer neki iznova i iznova,zabrijao bi i da imam epic flying mounta. Nebitno.

Ono što me se nije dojmilo je priča,jer sam film nije film kakvog ja preferiram,sad bio subjektivan ili ne,taj dio nisam popušio.

Pročitao sam negdje dobar review filma,citirao bi ga ovdje a ukratko se svodi da je neki white boy upao u native vs. hi-tech sukob,naučio sve o tim primitivcima,i onda..fucks them over. Opet, meni to nije preuvjerljivo s tog aspekta. Ne želim biti spoiler ovdje ni citirati tuđe review-e, meni film nije za uzrast preko 15g.

Jednostavno je mega-spektakl,ali samo sa vizualne strane. Bar meni.
thedream je offline   Reply With Quote