Dragi kolege pogledao sam jučer Citizena ovog famoznog,i ja vas zaista moram demantirati,i iskreno posumnjati u objektivnost vaših komentara ovdje,kao i sam dobar ukus - o kojem se ne raspravlja kao.
Ne znam otkud da krenem,ali krenut ću sa anegdotom uoči filma jučer,naime oglasio se požarni alarm gore u Avenue mallu,i sve dvorane su evakuirane promptno,doduše nešto je malo i smrdilo,ne znam odakle, i pomislio sam Bog ne želi zaista,ili Araya(Slayer) zaista ne želi da pogledam taj film.
Sa cvikanim kartama u ruci,i svojom gorom polovicom bio sam spreman uraditi darmar na blagajni,pošto nema projekcije,da mi se vrate pare, i da sa 66kn krenem put sreće u vidu pivice i nekog gay pića za dragu. Ali ne.. na moju žalost projekcija je započela i kokice su se kupile.
Sad slijedi najbolji dio,sam film. Ja ne znam stvarno bez ikakvog pljuvanja, ali po kojim to kriterijima je ovo tako dobar film,vama govorim. Meni je film totalna glupost,rekao bi u rangu Gamera.
Sama ideja je još i dobra,ok,pobiju ti obitelj,logično,uzmeš šatgan i ideš ubijat i osvećivati se u maniri kombinacije Ransoma(Mel Gibson) i bilo kojeg klasika Van Damme-a ili Seagal-a. To još razumijem,ali način na koji je priča prožvakana,osim par dirljivih eksplozija i rezanja onog redneck jadnika na teksaški čejnsow masakar način,mene film ničim nije impresionirao.
Razumijem jednu,dvije,pa i tri smrti. Ali da će lik iz zatvora cijeli grad pobit, vjerojatno bi i papa stradao,da se našao u Philly-u,u to gluho doba. Mislim, ne znam,kad sam vidio na kraju directed by Gerard Butler,ili produced by, nisam siguran,mora da je čovjek doživio zaista loše seksualno iskustvo ili premalo % alkohola u nekom light budweiseru.
Uglavnom film mi je preloš,a drage kolege,mislim da je vama razum i objektivnost malo pomućena,uslijed ovih Tvajlajta,Avatara i sličnih smeća.
Hoćete dobar film? Pogledajte Gran torino.
Hoćete film žmirećki bolji od ovog Citizena? Pogledajte Defiance sa Daniel Craigom.
Hoćete trash kao ovo,ali sa više akcije? Pogledajte bilo koji Transporter.
Kraj priče,ocjena filma 4/10.