Uzeo bih ovaj seedbox od seedplace.eu shared start 1 od 19 Eura.
Prijatelj bi uplatio sa svojim PayPal računom, pa me zanima sljedeće.
Prvo pitanje: da li PayPal uzima proviziju na ovaj iznos od 19 eura ili je to konačna cijena, tako da znam da mu mogu odmah da platim.
Drugo pitanje: koristio bih ovaj seedbox samo mjesec dana jer mi više ne treba, nakon isteka tih 30 dana da li moram da otkažem seedbox jer ga više ne želim da koristim ili oni sami to naprave ako se ponovno ne uplati za drugi mjesec (ovo pitam zato jer piše 19 eura mjesečno tj. svaki mjesec, a kako PayPal account nije moj želim da budem siguran)
Treće pitanje: prilikom narudžbe kada se klikne na Order Now otvori se sljedeća stranica i tamo piše cijena i zatim se klikne na Checkout i otvori se sljedeća stranica sa cijenom i Payment Method, e sad ovo što piše da li sam već registriran ili nisam (Your Details - Already Registered?), što tu da napravim - da li moj prijatelj tu mora da unese svoje podatke koje koje koristi za PayPal ili ja mogu sam da se registriram sa svojim podacima, a on samo plati (da li podaci moraju biti 100% točni - mislim ime, prezime, adresa ili se može upisati što se hoće) i zatim na Complete Order i dalje se plati preko PayPala to nije problem.
Četvrto pitanje: da li moram sam da instaliram uTorrent ili je sve već predinstalirano, ako nije molim vas za upute, što sve treba da se napravi kada se dobiju podaci za seedbox na mail, koji redom treba ići.
Isprika na podužem postu ali ako imate malo vremena pročitajte i odgovorite mi - hvala svima.
Možete mi odgovoriti i na PM.
Shared Start 1
Shared Between - 2 users
Processor - Intel Celeron D/215/220 1.2GHz+
Memory RAM - 1GB
Hard disk - 250 GB (100+ each user)
Connection - 100Mbps
Traffic - Unlimited(not always guaranteed SLA standard network)
IP - 1
Pre-Installed :
NX client
sFTP
Wine
€19.00 EUR Monthly