View Single Post
Staro 19.12.2009., 17:20   #11
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ovakvi komentari su mi najzesci; "kuciste je smece"........ i onaj powertrain za 119 kuna u admu je ta kategorija, ali kosta - 120 kuna i zato je mnogobrojnima prva liga i prvi izbor. naslagao sam se hrpetinu kanti, od 286-ice do danas u svakakvim cjenovnim rangovima, i vecina kucista su za jagodice izrezati, stranice fino se savijaju taman za rashladiti se itd. no malo blesavo je reci da je kuciste smece kada kosta dvaput/triput/visestruko manje od ostalih. takva kucista nisu za ocekivati da se usporeduje sa drugim kucistima skupljeg ranga, ona sluze da se u njih potrpaju komponente i da stoji negdje sa strane. nista vise, nista manje, i sluze predobro za ono koliko su placena .

Burko je offline   Reply With Quote