View Single Post
Staro 19.12.2009., 15:42   #8
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Svki puta sam sa ovim alatom radio bootabilni USB za netbook i sada kada hocu staviti nove Win XP Pro na Asus Eee 1050HA svaki puta mi na kraju izbaci ovo i nista ne mogu:

"hal.dll is missing "

...i ne mogu nista.

Cak ne mogu pristupiti ni "recovery" particiji!

No kako me ta particija samo hebala i skuzio sam da je jednostavno ne mogu pokrenuti (uostalom imam backup na DVD-u) sve sam sada formatirao i idem jos jednom probat ispocetka to instalirat.

Uglavnom uvijek sve radeno iz istih Windowsa i sa istim Windowsima i uvijek je sve bilo ok....do sada naravno!

Ima netko prijedlog kako da to sredim!?

Otisao bih sada po novi vanjski DVD posto mi ionako treba......ali vani je koma i nema sanse da idem nekuda po tome vremenu....a i iscrpile me te gluposti sa tim netbookom.

Ako netko zna kako da to sredim sve preko USB-a bio bih zahvalan da kaze....ako nista drugo u ponedjeljak cu kupiti vanjski DVD-RW.

OS koji stavljam je Win XP Pro + SP3.....a ako nista drugo mogu i Win7 Ultimate stavit samo cu onda piknit 2 GB memorije.

P.S.

Ako netko ima slucajno navedeni netbook dali zna dali USB moze pokrenuti vanjski DVD bez napajanja...dali ima dosta "struje"!?

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote