Svki puta sam sa ovim alatom radio bootabilni USB za netbook i sada kada hocu staviti nove Win XP Pro na Asus Eee 1050HA svaki puta mi na kraju izbaci ovo i nista ne mogu:
"hal.dll is missing "
...i ne mogu nista.
Cak ne mogu pristupiti ni "recovery" particiji!
No kako me ta particija samo hebala i skuzio sam da je jednostavno ne mogu pokrenuti (uostalom imam backup na DVD-u) sve sam sada formatirao i idem jos jednom probat ispocetka to instalirat.
Uglavnom uvijek sve radeno iz istih Windowsa i sa istim Windowsima i uvijek je sve bilo ok....do sada naravno!
Ima netko prijedlog kako da to sredim!?
Otisao bih sada po novi vanjski DVD posto mi ionako treba......ali vani je koma i nema sanse da idem nekuda po tome vremenu....a i iscrpile me te gluposti sa tim netbookom.
Ako netko zna kako da to sredim sve preko USB-a bio bih zahvalan da kaze....ako nista drugo u ponedjeljak cu kupiti vanjski DVD-RW.
OS koji stavljam je Win XP Pro + SP3.....a ako nista drugo mogu i Win7 Ultimate stavit samo cu onda piknit 2 GB memorije.
P.S.
Ako netko ima slucajno navedeni netbook dali zna dali USB moze pokrenuti vanjski DVD bez napajanja...dali ima dosta "struje"!?