View Single Post
Staro 19.12.2009., 12:39   #2522
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
Imam recimo HD4870 placena 2200kn i sad mi rikne,a kad ono,vidi nove HD5870 za 2700kn.
Da li ce meni trgovac odobriti nadoplatu 2200+500 (nema HD4870) ili ce ici nekom linijom da grafa vrijedi 1700 i da moram dati 1000kn za ovu grafu
?
konkretno iz prve ruke, vezano za lokalnu trgovinu u sisku koji sve uzimaju od drugih.
konkretno, 7600GT, uvoznik asbis. krepala nakon godinu i pol, artefakti. uglavnom, reklamacija priznata, no mogao sam uzeti bilo koju drugu komponentu u vrijednosti komponente koliko je navedeno na racunu - koliko je placena. ja uzeo hdd i misa, i doplatio razliku. tako da da, ali mislim da ovisi kako se koji trgovac postavi.
cisto da naglasim, imam odlicna iskustva sa komponentama iz asbisa, upravo zbog vise nego korektne metode reklamacija. tako da najprije gledam ubosti nesto sto asbis daje garanciju, onda ostatak.

Burko je offline   Reply With Quote