Citiraj:
Autor coconut
Opet amortizacija. Traži to napismeno i onda šikni još jednu prijavu DI-ju.
btw, neka ti objasne po kojoj to zakonskoj osnovi traže amortizaciju. Tih 20% važi za PRAVNE osobe kod završnog računa, a ti si FIZIČKA osoba i nemaš pravo stavljati amortizaciju u svoju poreznu prijavu (za razliku od njih). A hardver je bio TVOJE vlasništvo. Za 8k kn ja bi svaki dan gnjavio DI.
|
Hm , mislim da sam dosad bio dovoljno rječit o nekim stvarima ali ...
Nažalost ,kao što sam več rekao stvar je kupljena na firmu pa se ne radi o FIZIČKOJ osobi.
Kažem "nažalost" zbog *FIRMA* stavke jer zbog toga mene ne štiti DI po nekim zakonima o zaštiti potrošača.
Ne mogu uložit službenu prijavu inspektoratu niti je oni mogu zaprimit!
Maksimalno što se meni može napravit je gledat dokumentaciju, sugerirat stvari te bit tu za nekakvi savjet. Čak se oni SLUŽBENO ne mogu zanimat za slučaj tj. zvrcnut prodavatelja/servis (
u svrhu da netko ozbiljnije shvati stvar kad vidi interes inspektora) Jednostavno ne spada pod njihovu 'đuristikciju'
Oni ne moraju ni uzvratit 'doviđenja' pri mojem izlasku iz kancelarije. Sve je ovisnost o njihovoj dobroj volji.
Shvačaš što želim reči?.
Da sam kupac JA kao FIZIČKA osoba sve bi se moglo riješit putem DI no kako nisam situacija je komplicirana.
Zahtjeva sudstvo te putem advokata uložit službenu privatnu tužbu ,sudskog vještaka i sve to traži vremena novaca i živaca. S obzirom na sveobuhvatnu dokumentaciju / papirologiju i tijek događaja rečeno mi je da SVE ide u moju korist te 100% dobijam spor!
Oni bi dobili poveče kazne te strogi nadzor poslovanja a ja novčanu nadoknadu štete te pri angažmanu adekvatnog advokata, čak i 'naknadu za duševnu bol' pri slučaju tužbe prodavatelja za prijevaru te servisa za nepoštivanje jamstva!
Ali to mora iči u ime *FIRME* koja je trenutno u zadnjem stadiju nekakvog raspada a ta petljancija s sudstvom zbog nečeg vrijednosti 8kkn je zadnje što firmi u tom stadiju treba.
Nisu u servisu od jučer te imaju svoje pravnike/ zna se što bi bilo u slučaju mojeg dizanja službe.
Umjesto da zbog toga stvar riješe na zadovoljstvo krajnjeg korisnika mogu što žele jer znaju da bi tužba dosad bila dignuta da je išlo u tom smjeru.
A pri proglašenoj neispravnosti' sve se moglo rješit u roku odmah davanjem sitno vrijednije stvari u zamjenu. Ako ne na neki njihov 'gubitak' za "
kompenzaciju svega dosad", onda uz moju nadoplatu. Ali njima se to NE ISPLATI s obzirom na moju želju priznavanja pune plačene cifre a ne amortizirane vrijednosti / oko 50%.
Rekoh "kompenzaciju svega dosad" zbog toga jer situacija nije rješena ni nakon zadnjih cca
90 dana /3 mjeseca. Kažem "zadnjih" jer sveukupno u 2 godine proizvod zbog 'servisiranja' nije bio kod mene
cca 9 MJESECI!!!
I onda kad mi netko izvuče HG/MS zbog uslužnosti i najbezbolnijeg korektnog rješavanja reklamacije.
inače, nadam se da če ovaj slučaj nekog dobro zamislit ako ima izbor kupovine nečeg na sebe ili na firmu.