View Single Post
Staro 18.12.2009., 18:47   #1649
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Meni npr. nebi palo na pamet otici na njih, sve i da je besplatan ulaz i sve da sviraju sve do kraja sve stare stvari, jer njihova izvedba tih stvari danas je uzas. A za demolition squad moras imati 100+ kila
Imam 105.

Uglavnom uzeo World painted blood deluxe edition,CD+DVD,pravi sam die-hard Slayer fan,sve albume imam originale + live izdanja . Fin album, nisam očekivao ništa ni bolje ni gore od Araye,i Rubina. Standard Slayer rekao bi,čak mi je jedan od slušljivijih albuma. Nije Reign in Blood, ali malo jači ili u rangu Abyssa i Diabolice..zadovoljan.

Šta se tiče ovih papaka,moram Džejmsa vidjet jbg,i cigana. Na tome smo svi odrasli,ali mogu te potpisati da će,ili da - to nije to.

Ali tko ih je ikada slušao,a svi smo ih slušali ovdje,to je nekako više nostalgija i neki must.

Kao kad dropa neki epic axe u WoW-u,samo ti možeš koristiti u grupi,i ne needaš,pravi dumbass, tako i Metallica,svi smo ju slušali,biti će nam pod nosom,i da ih ignoriram..ma idem,makar se razočarao,to je uvijek Metallica,jadna,komercijalna,Napster ciganska,ali sa bar 2 albuma u 25 najboljih metal,ever. Master obavezno,plus još jedan po želji..crni,pravda ili ubica..meni svejedno..sva tri su kickass.
thedream je offline   Reply With Quote