View Single Post
Staro 18.12.2009., 15:36   #1658
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
instalirao sam ideneb bez nekih problema, radi sve, i mreža i vga odprve.
Uvijek je bio moj favorit uz zaboravljenog Kalywaya
Citiraj:
sad imam problem što nemogu nazad u vistu da instaliram easyBCD i imam dual boot. postavio sam vistinu particiju kao aktivnu putem comand prompta s vista dvd-a. nekoliko puta sam pravio repair jer nije uopće vidio instalaciju viste. zatim se pojavio poznati BOOTMGR missing, rješio i to putem repaira i sad čim se vista počne učitavat dobijem munjeviti blue screen i resetira se. neide ni u safe mode.
što mi je činiti? budem probao system restore. ako to ne uspije onda neznam što dalje

riješio sam isključivanjem AHCI, tj vratio controller na IDE. sad sve radi. normalno boota i u ideneb i u vistu. jebavo se 2 sata oko toga.
;ožeš i vratiti AHCI ali onda u Visti moraš promjenit registry entry i sve radi za 5.
Citiraj:
daj mi sad recite del se isplati sa ideneba 10.5.8. ići na snow? koje su novosti/prednosti/poboljšanja i sl? zanima me dosta zbog glazbene produkcije kojom se bavim
Snow ima prednosti ali i nedostataka, konkretno ako ti radi OpenCL, i sav drugi HW onda go for it

Isto tako provjeri da li aplikacija koju koristiš radi na SLu, jer ima dosra koje nisu baš za novi OS, tj. ima problema.
Baja 001 je offline