View Single Post
Staro 18.12.2009., 11:01   #4175
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Gledao si 2D?!

Brate mili, nisi ti ništa vidio.

Meni nakon Avatara više ništa neće bit isto, film je...ne znam...treba smislit neku novu riječ.
Jebga, kad sam rezervirao karte prek neta, gledao i nisam vidio mogućnost rezervacije za 3D. I dođem jučer popodne dignut karte i skužim da igra i 3D. Pitao jel ima ulaznica, ima, al prva dva reda. Tak da sam ipak odgledao 2D. Al idem kroz par dana i na 3D. Slažem se za tvoju ocjenu, ovo je nešto sasvim novo i neviđeno.

Citiraj:
Autor subtex Pregled postova
Također pogledao Avatar, nije mi film ništa posebno. Film je lijep, užitak je gledat sve te boje, efekte i to, al meni da film bude remek djelo treba kvalitetna priča, bez tipičnih blockbusterskih klišeja i patetike i tu je film zakazao jer radnja tipično predvidljiva.
* Znam da će me sad pola foruma popljuvat al za mene film ne može uć ni u nekih "mojih" top 20 all time. To je samo još jedna u nizu fantasy bajki tipa LOTR, na prvi pogled si oduševljen jer je nešto novo i neviđeno, al za par godina zaboraviš da postoji.
Daj nabroji tih tvojih top 20 da vidim koji su to vrhunski filmovi a da nisu klišeizirani ni na koji način.*

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F