Citiraj:
Autor BladeRunner
Gledao si 2D?!
Brate mili, nisi ti ništa vidio.
Meni nakon Avatara više ništa neće bit isto, film je...ne znam...treba smislit neku novu riječ.   
|
Jebga, kad sam rezervirao karte prek neta, gledao i nisam vidio mogućnost rezervacije za 3D. I dođem jučer popodne dignut karte i skužim da igra i 3D. Pitao jel ima ulaznica, ima, al prva dva reda. Tak da sam ipak odgledao 2D. Al idem kroz par dana i na 3D. Slažem se za tvoju ocjenu, ovo je nešto sasvim novo i neviđeno.
Citiraj:
Autor subtex
Također pogledao Avatar, nije mi film ništa posebno. Film je lijep, užitak je gledat sve te boje, efekte i to, al meni da film bude remek djelo treba kvalitetna priča, bez tipičnih blockbusterskih klišeja i patetike i tu je film zakazao jer radnja tipično predvidljiva.
* Znam da će me sad pola foruma popljuvat al za mene film ne može uć ni u nekih "mojih" top 20 all time. To je samo još jedna u nizu fantasy bajki tipa LOTR, na prvi pogled si oduševljen jer je nešto novo i neviđeno, al za par godina zaboraviš da postoji.
|
Daj nabroji tih tvojih top 20 da vidim koji su to vrhunski filmovi a da nisu klišeizirani ni na koji način.*