View Single Post
Staro 17.12.2009., 23:51   #4166
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Ne slažemo se oko tog filma očito. Kaj sad...

Ja? Na fhru? Ma neeeeee.... Ne bi ja nikad. (jel to bio pozitivan komentar ili da se skrijem u rupu? )
(negativno neutralan . okej si ti, sam nemoj reć faceu jer bu me stukel inače )

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Prestal sam i sa serijama i s muzikom, a bome kak je krenulo odustal budem od svega, jer moji postovi tak i tak većinom izazivaju previše negativnih reakcija.
Rađe sam tiho, gledam i slušam kaj mislim da valja i to je to. Nema nepotrebnih i glupih svađa, nema rasprava, nema preporuka i svi sretni i zadovoljni.
Da ne bi bilo zabune, ja nemam ukus koji se često spominje na ovoj temi, niti sam audiofil ili filmofil, a bome se ni takvim ne predstavljam - ja samo pratim ono kaj smatram da je vrijedno pogledati ili preslušati.
Ako ćemo svi tako pomalo prestat postat, mi starosjedioci, ovaj forum će postat trkeljanje. Ruku na srce, nije daleko od toga i jasno mi je zašto pomalo svi odustaju od reagiranja. No ja još imam snage boriti se protiv takvih.

Fale mi konstruktivni prijedlozi, kritike, mišljenja. Tak i tak ti se ne vrijedi živcirati ako te netko ne posluša, ti si dao svoje mišljenje, onaj tko će se složiti s tobom najvjerojatnije neće imati ništa za postati nakon tebe jer svakom pametnom i jedna dosta, dok će te ostali trollati i izazivati jer, hej, na forumu smo, klinac od metar žilet i pedeset kila ti se može bahatit kolko hoće.

Šta ćeš, klinčadija.

Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Vjeruj, ima i onih koji sa zadovoljstvom čitaju iz pozadine tvoje postove, makar ništa ne komentiraju.
I ja sam jedan od njih.

Evo, samo mali apel. Meni je dosta OT-a.

U srijedu ću ić pogledat avatara navjerojatnije.