Citiraj:
Autor TheEmpress
Ne slažemo se oko tog filma očito. Kaj sad...
Ja? Na fhru? Ma neeeeee.... Ne bi ja nikad.  (jel to bio pozitivan komentar ili da se skrijem u rupu?  )
|
(negativno neutralan

. okej si ti, sam nemoj reć faceu jer bu me stukel inače

)
Citiraj:
Autor McG
Prestal sam i sa serijama i s muzikom, a bome kak je krenulo odustal budem od svega, jer moji postovi tak i tak većinom izazivaju previše negativnih reakcija.
Rađe sam tiho, gledam i slušam kaj mislim da valja i to je to. Nema nepotrebnih i glupih svađa, nema rasprava, nema preporuka i svi sretni i zadovoljni.
Da ne bi bilo zabune, ja nemam ukus koji se često spominje na ovoj temi, niti sam audiofil ili filmofil, a bome se ni takvim ne predstavljam - ja samo pratim ono kaj smatram da je vrijedno pogledati ili preslušati.
|
Ako ćemo svi tako pomalo prestat postat, mi starosjedioci, ovaj forum će postat trkeljanje. Ruku na srce, nije daleko od toga i jasno mi je zašto pomalo svi odustaju od reagiranja. No ja još imam snage boriti se protiv takvih.
Fale mi konstruktivni prijedlozi, kritike, mišljenja. Tak i tak ti se ne vrijedi živcirati ako te netko ne posluša, ti si dao svoje mišljenje, onaj tko će se složiti s tobom najvjerojatnije neće imati ništa za postati nakon tebe jer svakom pametnom i jedna dosta, dok će te ostali trollati i izazivati jer, hej, na forumu smo, klinac od metar žilet i pedeset kila ti se može bahatit kolko hoće.
Šta ćeš, klinčadija.
Citiraj:
Autor Facelessone
Vjeruj, ima i onih koji sa zadovoljstvom čitaju iz pozadine tvoje postove, makar ništa ne komentiraju.
|
I ja sam jedan od njih.
Evo, samo mali apel. Meni je dosta OT-a.
U srijedu ću ić pogledat avatara navjerojatnije.