View Single Post
Staro 17.12.2009., 22:22   #1351
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
To je baš tip trackera koje ne volim Community me ne zanima niti malo, ionako sam previše na netu i bez piskaranja po trackerima, a 0-day trackera iman ionako previše s obzirom da ih i ne koristim pretjerano pošto za skoro sve (muzika/film/igre) iman specijalizirane trackere. Al nedavno su mi nuđena oba (po ko zna koji put), dakle očito ih ima viška, samo treba nać prave ljude A pravi ljudi, opet traže prave ljudi za udjelit te pozivnice, jer je moje iskustvo pokazalo da pozivnica ima napretek, al uglavnon nema kvalitetnih ljudi za podjelit ih....
Tako da ništa od mene šta se toga tiče, traži većeg freeka
Ma ni meni se ne sviđaju pretjerano ti komjunitiji, imam scl i ono neznam kad sam zadnji put nekaj leechnuo od tamo.
A i 0-day mi polako ide na jetra, tj. ovaj TL sa svojom glupom captchom i loginom a RSS im radi svake prijestupne.A u traženju alternative sam naletio na katastrofa trackere sa rlsovima iz šupe Čika Mileta koji još presnimava na VHS.
Sad kombiniram awe-hd+bit-hdtv za filmove, TL za serije i ako naleti pokoja igra.

Usput davno sam imao acc na sajtu imenom tvtorrents.ro, bili su "pali" na neko duže vrijeme pa se nisam ni vračao.Postoje još danas i ima li netko invajt?
tech je offline   Reply With Quote