Citiraj:
Autor tech
Mr.Ex.President do sada nismo imali međusobnog posla/fizičkog odnosa ali ako bi me mogao ubaciti u kandidate i udjelit mi koji FTN/GFT invite, imam i box.Šaljem poštom ratio proofze nacrtane na A4 papiru(da nebi bilo photoshopa).
Inače imam osjećaj da se dosta stvari "raspalo" od kada je sct nestao...ponajviše pre tajmovi.
|
To je baš tip trackera koje ne volim

Community me ne zanima niti malo, ionako sam previše na netu i bez piskaranja po trackerima, a 0-day trackera iman ionako previše s obzirom da ih i ne koristim pretjerano pošto za skoro sve (muzika/film/igre) iman specijalizirane trackere. Al nedavno su mi nuđena oba (po ko zna koji put), dakle očito ih ima viška, samo treba nać prave ljude

A pravi ljudi, opet traže prave ljudi za udjelit te pozivnice, jer je moje iskustvo pokazalo da pozivnica ima napretek, al uglavnon nema kvalitetnih ljudi za podjelit ih....
Tako da ništa od mene šta se toga tiče, traži većeg freeka
A šta se HDBitsa tiče, poštedite me popisa i PMova kojih san već dobio toliko da dolazim u napast da na forumu javno više ne spominjem da iman iti jedan tracker, jer kad god spomenem nešto elitnije, dobijem 10 molbi za pozivnicu

Uglavnon, ako se budu djelile pozivnice, pitanje je hoću li uopće bit doma u to vrijeme, a onda je pitanje hoću li uopće djelit, a onda je pitanje koliko ću ih uopće dobit, a onda je pitanje....blabla, otom-potom...ako budem djelio, bit ćete navrijeme obavješteni o svemu na predviđenom topicu za to, tako da se ne naručujte bezveze prije vrimena, to vam samo smanjuje reputaciju kod mene