Evo da se i ja malo uključim. Ja sam imao neugodna iskustva sam Maksimalnim Televizorom

, iliti MaxTV-om.
Da ne pišem detalje kako, šta, di, zašto; ukratko kod prvog zatraženja navedene usluge nakon dobrih mjesec dana čekanja dobio uređaj (naravno ne na kuću adresu jer živim u nekoj prip**dini, pa me čovjek nazvao da mu se neda vozit 15km, jel može neko pokupit paket ak je u gradu. Sva sreća da je buraz bio inače bi morao pješice po njega

).
Sav sretan spojim ja sve, kad ono ne radi. Zovem ja cijenjenu SZK, ali naravno pomoći ni za lijek. Izgubio volju i živce i po kratkom postupku vratio paket.
Zatim nakon nekog vremena odlučio im dati drugu priliku po tom pitanju, otišao podnijeti zahtjev za MaxTv i sve uredno prođe. I naravno opet prođe nekih tri tjedna, a paketu ni traga.
Nazovem SZK da se raspitam o tome, svako mi kaže drugačije, te nakon nekoliko prespajanja došli smo do zaključka da je ekipa zagubila moj zahtjev. I naravno opet izvisio.
Moje neugodno iskustvo po tom pitanju.
Što se pak tiče internet usluga, relativno sam zadovoljan, ali istini za volju drugog izbora niti nemam.