View Single Post
Staro 17.12.2009., 12:43   #34
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Kp 502

pozz...

istekao mi je ugovor sa vipom pred 10ak dana pa sam produžio i uzeo kp 502... u ovih 10 dana korištenja mogu reći da sam dosta zadovoljan sa mobitelom, makar nisam neki zahtjevan korisnik... ono što mi u biti treba kod mobitela su pozivi, poruke i ovaj puta sam ciljao na to da ga odmah koristim kao mp3 player, tako da ovaj cookie zadovoljava moje potrebe...

ali ima jednu iritantnu manu i jednostavno odbijam vjerovati da su injženjeri mogli napraviti takav propust... naime kada je baterija na izmaku snaga čuje se zvučni signal koji to dojavljuje bez obzira koji profil je namješten... znači čak i u profilu totalno nečujno, sa isključenim vibrom, zvukom za sve živo -> baterija i dalje pišti... neki dan mi je na testiranju za posao cvilio... mislim katastrofa... nisam vidio nigdje opciju da se to isključi pa reko da vidim sa ostalima...

i baterija ne traje baš dugo, zapravo čim mobitel pređe sa 2 "crtice" na 1, mogu očekivati gašenje za 2,3 sata... ali dobro, to mi toliko ne smeta, punit ću ga svaki drugi dan navečer i vozdra...
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote