Bok,
imam Denon 3806 koji ima dva HDMI ulaza i jedan HDMI izlaz. Preko njega imam spojen komp DVI->HDMI-2 i B-Net receiver HDMI->HDMI-1 na monitor HDMI-out->DVI.
Kada prebacim na receiveru na TV, kojem je dodijeljen input HDMI-1 nemam niti sliku na monitoru, niti zvuk na receiveru. Istodobno mi je spojen i crt TV preko scarta i ponekad mi se pojavi poruka HDCP_AUTH_FAILED.
U B-netu misle da je problem sa HDMI standardom koji je na receiveru 1.1, a oni kao imaju 1.3, medjutim gledao sam po netu i to ne bi trebalo imati nikakvog utjecaja, jer se dekodiranje ionako radi u B-net, a ne AV receiveru.
Nadalje, sam B-net receiver nema problema sa HDMI izlazom, jer ako ga spojim direktno na monitor HDMI->DVI slike ima, no ono sto sam primijetio u slucaju s AV receiverom je da ako iskljucim audio over HDMI na B-net receiveru onda slika prodje na monitor no izgleda ovako
http://img692.imageshack.us/img692/4029/img1312p.th.jpg Po meni je to ipak problem sa HDCP-om, jedino ne znam kako da to rijesim ili na koji nacin da ih uvjerim da je greska njihova, neka ideja?
I btw nisam koristio receiver jedno vrijeme, no sjecam se da je prije par mjeseci radilo bez problema???
Hvala