View Single Post
Staro 16.12.2009., 11:39   #6
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Ne zaštopava se glava preko noći, niti nakon par dana samo tako, ako je prije toga bio"potpuno ispravan". Il' mu ga je frend smjestio ili nije (tj. nova zamjenska mu radi sranja)
A čuj, moja iskustva s canon inkjetima su takva da se glava baš zaštopa prek noći. Isprinta fotku super a drugi dan druga fotka katastrofa. Čiščenje mlaznica, ovo i ono al nula bodova. Glavu van i natapat u čistom alkoholu. Na jednom mi je to uspjelo, na drugom nije.
Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Kupovanje rabljenog inkjeta i nije baš najbolja ideja, a prodavanje tako nečega frendovima... ma, super.
Nisu to stvari koje su neznam kak skupe, al ak je sitna lova i printer radi, zašto ne.*
Citiraj:
Autor sina xx3 Pregled postova

* Kod svog starog iP1500 mogao sam skinuti glavu kad bi mi se ovako nešto dogodilo (a i je dva puta),i ispirao sam je pola sata pod mlazom vruće vode pa zatim stavio na sušenje preko noći i drugi dan bi glava printala ko nova,....pa me sad zanima dali je nešto slično moguće napraviti i na iP3500?
Naravno da se može skinut. Možeš je čak i rastavit, tj. odvojit je od plastičnog dijela u koji ulaze boje. Samo moraš bit oprezan dok odvajaš flat kabel.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F