Sa T-Comom sam i ja imao sličan slučaj, odnosno majka od cure, koja je vlasnik priključka - u stanu živimo cura i ja.
Dok se nisam uselio, imali su maxadsl 4Mbps FLAT i maxtv.
Ali sve nekako prevelike račune, kad se sve zbroji.
Kada sam došao i provjerio račune, na svakom navedena brzina od 8Mbps a onda su imali 4Mbps - provjereno na samom routeru kao i raznim testovima brzine.
Zovem SZK, provjeravaju - kao povećanje brzine je zatraženo prije 6 mjeseci. Tko je zatražio - vlasnik priključka. Kako i kada, niko ne zna. Nema ugovora, nema potpisa, nema ničega. Ali vlasnik je tražio. Majka naravno inf. nepismena, nema pojma o čemu se radi, nije ona ništa nikoga tražila.
6 mj. plaćano nekih stotinjak kuna/mj više nego što je trebano.
Kad sam pitao, dobro, kad već plaćamo 8Mbps, zašto je isporučeno samo 4??
Opet razna izmotavanja, pa će oni prijaviti kvar, pa bla bla bla... da bi me za dva dana nazvala baba iz SZK i rekla 'Evo sad smo vas prebacili na 8Mbps' ?!?!?!?!?!?
A koji smo onda k**** plaćali ovih 6 mj.??
Iza toga dolazi isto tako jedan dodatan računčić sa stavkom WLAN modem, 99 lipa cijena. Opet popizdim i zovem ih da šta je to, nemam nikakav WLAN modem, joooj pa zatražili ste HD uslugu (što i jesam, kada je bila besplatna), pošto nemamo stavku za HD aktivaciju, morali smo ovako naplatiti. (?!?!)
Uslijedio je brzopotezni raskid svih ugovora s njima (nije bila pod ugovornom obvezom).
Daljnjih 3-4 mj. su dolazili računi za nepostojeće usluge koje smo sve redom morali reklamirati u T-Centrima... prestrašno.
GAMAD