View Single Post
Staro 15.12.2009., 21:15   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Moj kompresor - u službi čišćenja kućišta/uređaja...

Rakova tema je davno zakljucana. Mada ima pojedinih tema koje se bave ciscenjem kucista, nisam nasao ni jednu sa posebnim bavljenjem kompresora.

Buduci da sam oglasom izazvao upite, na cemu sam konacno zavrsio nakon reaktora? Ne mogu reci da sam nasao neku kompresorsku temu posvecenu, ispuhivanjem nam kanti svagdasnjih... pa evo posebnog kutka za ispuhivanje. Model koji sam prizeljkivao vec duze vrijeme nisam mogao naci. Postoji u nekoliko inkarnacija sa naljepnicama nekoliko proizvodjaca. Model koji sam trampio sa Ninom je od firme koja djeluje dosta ozbiljno.

Konkretno model :

Dobacio ga veceras i samo startao da dozivim seizmicko kineticki efekt koji je Nino spomenuo. Stvar se doslovno otima na mjestu. Proizvodjac je trebao biti i ponesto iskreniji pa ovako opisati proizvod na ambalazi

Nema šale, bez zastitnih slusalica, najblaze receno je nepotrebno izlagati se takvoj buci bez adekvatne i gotovo besplatne zastite. Zato je ovakav pasivno "audiofilski" dodatak nesto bez cega se nemere ni pomisliti upaliti ovu igracku.

Shrani jos sredjuju upload, pa se snalazim drugim hostom. Evo jos nekoliko preostalih slika :

Osim buke, nema primjedbi. Za sezonsko ciscenje na balkonu, super je kompaktan i nema nikakvog odrzavanja. Mercatone ga je prodavao, ali vec dugo ga nema na vidiku. Einhellov blizanac se navodno pojavljuje u Bauhausu. Cijena? Nesto iznad 400 kn, ali tako nekako su se donedavno motali cijenom i ostali slicni blizanci = 400-450kn.

_______
+

Kompaktan poput oveceg laptopa
korisni nastavci
za sezonsko ispuhivanje bez greske

-

Neprihvatljiva kolicina buke bez adekvatne zastite = slusalice protiv buke.
_______

Zond mi je spomenuo prekrasan kompresor koji njegovi modelari koriste. Samo, nekako mi se cinio neiskoristen za nekoga tko ce ga samo jednom godisnje upaliti + Ninova makina je ispusni tornado

Kad drugi budu komentirali svoje kompresore, stavite neku sliku, gdje su nabavljeni i naravno cijenu.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 15.12.2009. u 21:48. Razlog: ... nocni sati, ladni vetar... zaboravim se star i setan.
Visage je offline   Reply With Quote