View Single Post
Staro 15.12.2009., 19:39   #868
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
@ danc00
Recimo da si mi dao ideju kako to napraviti iako ja moram preraditi i gornji nosač jer nemam nožice kao ti na cooleru već mi cooler drži križ koji ima rupe u sebi. Vidim da na tvom backplateu nema rupe u sredini. Meni na Asusici smeta nosač retention bracketa da bih montirao backplate bez rupe tj čini mi se sve to nekako preklimavo da naslonim backplate direkt na taj nosač od socketa.

@ ti.le

thx za nacrt, sad još da nađem nekog bravara da mi to napravi i hladit će se i5 ko mutav
Ma kakva klimavost, fiksno je da fiksnije nemre biti, nisam bušil rupu na sredini jer bi dodatno oslabil backplate, stavil sam samo spužvicu i sad je još bolje jer imam elastičnost i backplate stalno drži šarafe napete, ak kužiš, ko da imam one oprugice ispod matice kod orginalnih kulera.

Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld Pregled postova
Ako je ploča čvrsta i hladnjak nije pretežak niti ne treba backplate. Ja ga za xigmatek 1283 nisam radio i super drži. Naravno ak često selite kantu bolje je staviti backplate.
Kak netreba backplate, kaj si samo stegnul šarafe direkt na ploču? Tj na rupe sa sadnje strane?
danc00 je offline