Citiraj:
Autor e-one
@ danc00
Recimo da si mi dao ideju kako to napraviti iako ja moram preraditi i gornji nosač jer nemam nožice kao ti na cooleru već mi cooler drži križ koji ima rupe u sebi. Vidim da na tvom backplateu nema rupe u sredini. Meni na Asusici smeta nosač retention bracketa da bih montirao backplate bez rupe tj čini mi se sve to nekako preklimavo da naslonim backplate direkt na taj nosač od socketa.
@ ti.le
thx za nacrt, sad još da nađem nekog bravara da mi to napravi i hladit će se i5 ko mutav 
|
Ma kakva klimavost, fiksno je da fiksnije nemre biti, nisam bušil rupu na sredini jer bi dodatno oslabil backplate, stavil sam samo spužvicu i sad je još bolje jer imam elastičnost i backplate stalno drži šarafe napete, ak kužiš, ko da imam one oprugice ispod matice kod orginalnih kulera.
Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld
Ako je ploča čvrsta i hladnjak nije pretežak niti ne treba backplate. Ja ga za xigmatek 1283 nisam radio i super drži. Naravno ak često selite kantu bolje je staviti backplate.
|
Kak netreba backplate, kaj si samo stegnul šarafe direkt na ploču? Tj na rupe sa sadnje strane?