Tema: ulovi.hr
View Single Post
Staro 15.12.2009., 11:10   #18
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Najjača mi je izjava njihovog admina da im server radi u load balancing-u, te da imaju 6 servera upravo iz razloga što ne žele da su svi korisnici na jednom serveru, koji bi kad se smrzne onemogućio svim korisnicima daljnje nadmetanje, nego ovako samo korisnici na onom serveru koji pukne nisu u mogućnosti nadmetati se.
Mislim LOL

Copy/Paste sa njihovog foruma:
Citiraj:
Ukoliko se otkrije da ste imali problem pristupa serveru uzrokovan našom greškom licitacije će vam biti vraćene.
Sve licitacije na žalost ne možemo vratiti jer naši serveri rade u takozvanom loadbalansing modu, odnosno ima ih 6 te nisu svi korisnici na istom serveru što znači da ako jedan korisnik ima problema sa spajanjem na server to ne znači da drugi imaju također jer, dakle, nisu svi korisnici na istom serveru.
Znači samo je pitanje njihove volje kad će srušit namjerno koji server na kojem je netko naivan posijao koju kilu kuna, i onda se fino ispričati za nastale poteškoće, i/ili još tvrditi da nije greška do njih nego do vašeg web browsera LOL

Nisam uopće do sada čitao taj njihov forum, sada sam ga na brzinu prelistao, i kad sam pročitao tu i još par sličnih izjava shvatio sam da sam imao sreće što nisam pokušao igrat za ozbiljno, premda me je moja bolja polovica nagovarala da uplatim 200-300 licitacija pa da probamo lovit kakav laptop pošto joj je potreban zbog posla