Citiraj:
Autor Perki
Pa i nemaju baš dSLR-ovi tu dodatnu rupu. To je inače karakteristika video kamera.
@2 die 4
Ne moraš kupovati pločicu baš striktno za svoj aparat. Svaki sustav quick releasa ima sigurno bar jednu takvu pločicu sa rubom.
|
Da baš sam htio komentirati kako moj CANON nema drugu rupu, i da kad smo već kod pločica, dakle, naručio sam Ballhead sa QR sistemom i pločicom, i naravno ta pločica je ravna, tako da ću morati nabaviti drugu, ali skužio sam da nemora biti ona koju sam pokazao, dakle nemora imati rubove na dvije strane, dovoljno je na jednoj, tako da takvih pločica ima po eBay-u kolko hoćeš, ali o tome ću razmišljati kad mi dođe glava!
Enivej, hvala na komentarima, i savjetima!
E da i danas sam pogledao uživo onaj Manfrotto 055xprob, i neznam nekako mi ne odiše pretjerano kvalitetom, mislim, neznam, možda je to zato što sam očekivao previše za 1400kn vrijedan stativ, ali nekako mi nije dovoljno čvrst!
Pa hajde vi koji imate taj ili onaj 190XB jer su malte ne isti, samo je visina u pitanju, pa dajte malo komentirajte, koju odnosno koliko opreme gore stavljate, i kako vam se ponašaju sa svime gore, jeste zadovoljni, jel vrijedno tih para????