Slozio sam ga i ja s osam ledica, a brijao sam sa zaruljama no kada sam isao u Chipoteku nisu imali neke djelove. Kada sam slozio VU s ledicama totalno sam se nabrijao na vise njih, zarulje sam odpizdio, mislim da bi popizdio da mi se pali i gasi makar 8 azrulja duze od 5 min.
Citiraj:
Ne kuzim bas ako je ovo bilo pitanje ali na kompu nemre biti šteta ako radiš sa ledicama jer nema nikakvog napona osim onoga iz paralelnog porta samo nemoj stavljati ultra-bright ledice jer paralelni port nema dovoljno struje tj. napon da ju pokrene
|
Kao sta rekoh, znanje ribe, netko mi je nadrobio da mogu skuriti LPT sa ultra bright ledicam a ja ne znam uopce kako da ih razlikujem. Dodjem u ducan, i ko zadnji debil trazim standardne ledice i neme pojma sta sam kupio.
Citiraj:
Znam koliko to košta jer 8 kanalni sa žaruljama je koštao preko 300 kn ,a ovaj makar je sa ledicama ,ali je 32 kanala će te koštati isto prilično krznatih životinjica
|
Ja se nadam da me stvar nece doci puno vise 500 - 600 zivotinjica.
Htio bi kupiti ledice, certi razlicite boje, palvu, zelenu, zutu i crvenu ali da su sve u prozirnom kucistu. U Chipoteci imaju zelene, zute i crvene u mat kucistu i bacaju jadno svijetlo a imaju samo plave u prozirnom kucistu. Znam da ce to na kraju bitit totalna kicerica, no gdje bi ih mogao nabaviti?