Citiraj:
Autor srale7
A di di ti tOta tako daleko od nas?
Jasno je da je ovo previse para za ovako nesto jednostavno. Ali to je kao neko specijalno japansko drvo, naravno ručni rad i made in Japan.
|
Hercegovina - grad na Neretvi. Mislim da ti je to ipak malo predaleko, ako budeš kad u blizini javi se, pa napravimo nešto.
Ne znam kakvo je stanje kod vas u ZG, ali ako ne u gradu trebao bi naći nekoga van grada da to uradi po nekoj razumnoj cijeni. To je malo neisplativo vjerovatno, dok odeš dva puta već si pola spiskao na gorivo, tako da ti ostane neki veliki centar koji ima odjel za drvo tako da ti može odrezati komade po želji i količini, kupiš si drvofix, malo DIY, ali na kraju to neće baš izgledati profesionalno, ali će doći jeftino. Nešto kao
ovdje, samo od
toplijeg materijala.
To za specijalno japansko drvo - mislim koji vrag, nećeš bonsai koristiti za stalak zbog njegovog energetskog polja koji blagonaklono utječe na visoke tonove koje izlaze iz tvojih slušalica koje dobivaju zvuk iz DAC-a koji si kupio od Fleksa.
A ovo za ručni rad - šta se sve danas trpa u ručni rad, posebno kod stolarije čisto kao marketinški efekt to je smiješno. Ono što uradi CNC sa dijamantnim frezerom koji se okreće na 12000 / min i kreće 5 metara u minuti mogu reći da je ručni rad pošto komad drveta moram postaviti na radni stol. Sad mi ti reci koliko to drži vodu? Da ja imam vaše muke, primjetio sam raspravu o finišu zvučnika, imam profesionalnih alata na izobilje, kako je obiteljski posao usko vezan uz to bio bi mi gušt.