Sve je u redu sto pisete, ali buduci da ide sve vise komentara, samo bih volio vratiti na glavno pitanje svih pitanja:
Sto je to sto cini Link drugacijim da moze
privuci kupce da daju komentare u obimu koji daju, dok drugi ducani jednake prepoznatljivosti imaju duhograd komentara? Pisete da bi moglo i vise, u redu, ne pratim toliko podatno ali i dalje kolicina komentara Linksa naspram ostalih ducana je pravi VR.
Ne mislim na kategoriju "zvjezdica" koju spominje Burko, vec bas na konkretne opise u kojoj Codiac recimo opiše pluseve i minuse Tornado venta. Takvih opisa ima prilican broj i neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali nisam vidio ni jedan IT ducan koji moze skupiti toliko komentara.
Citiraj:
Autor yedwy
Možda iam i toga, a možda je caka da neko ima opciju delete from database?
|
Ma sve je to u redu i vjerovatno stoji sto si rekao. Ali, ostali nemaju sto brisati jer im nitko ziv nikad ne zeli napisati ni jedan komentar na webu ducana. Ovo zapravo jos vise ide u prilog mojoj znatizelji i glavnom pitanju ove teme : zAsTo?
Citiraj:
Autor Burko
btw, sto ako se zeli kliknuti na vise odgovora u anketi? meni su prva tri odgovora itekako za kliknuti, a necu kliknut na samo jedan  .
|
Stavljena je mogucnost visestrukih odgovora.