View Single Post
Staro 13.12.2009., 23:00   #9
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Sve je u redu sto pisete, ali buduci da ide sve vise komentara, samo bih volio vratiti na glavno pitanje svih pitanja:

Sto je to sto cini Link drugacijim da moze privuci kupce da daju komentare u obimu koji daju, dok drugi ducani jednake prepoznatljivosti imaju duhograd komentara? Pisete da bi moglo i vise, u redu, ne pratim toliko podatno ali i dalje kolicina komentara Linksa naspram ostalih ducana je pravi VR.

Ne mislim na kategoriju "zvjezdica" koju spominje Burko, vec bas na konkretne opise u kojoj Codiac recimo opiše pluseve i minuse Tornado venta. Takvih opisa ima prilican broj i neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali nisam vidio ni jedan IT ducan koji moze skupiti toliko komentara.

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Možda iam i toga, a možda je caka da neko ima opciju delete from database?
Ma sve je to u redu i vjerovatno stoji sto si rekao. Ali, ostali nemaju sto brisati jer im nitko ziv nikad ne zeli napisati ni jedan komentar na webu ducana. Ovo zapravo jos vise ide u prilog mojoj znatizelji i glavnom pitanju ove teme : zAsTo?

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
btw, sto ako se zeli kliknuti na vise odgovora u anketi? meni su prva tri odgovora itekako za kliknuti, a necu kliknut na samo jedan .
Stavljena je mogucnost visestrukih odgovora.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 13.12.2009. u 23:19. Razlog: .... zapeo sam na reprizi Brojke i slova iz 1987...
Visage je offline   Reply With Quote