imas 2 opcije spajanja na seedbox:
1. remote control s kojom kontroliras seedbox kao vlastiti komp samo preko interneta
2. preko webui:sluzi za upravljanje utorrenta sa seedboxa preko nekog internet browsera i u tom slucaju vidis samo torrent client.
ja sam ga koristio preko remote controlera i ovako sam to radio: na kucnom kompu pregledavam stranice trackera i ako mislim da bi nesto bilo dobro sa seedanje skinem snimim torrent fajl na svoj komp (ne otvorit ga utorrentom) i posaljem ga preko FTP (file transfer protocol) na seedbox u jedan odredjeni folder. u utorrentu namjestim da automatski loada torrente iz tog foldera i downloada u drugi folder.
ja bih ti preporucio da uzmes sa SATA diskom jer mi je najvise od svega islo na zivce recheckiranje hd filmova ili velikih paketa. nikad kraja s njima i mislim da cak nije neka velika brzina ata diskova pa zato mi nije moglo uvijek biti max brzina downloada i uplaoda.
sto se tice procesora ma neznam koliko je on bitan kad to nije neki zahtjevan program ali ako ti nije zao dat koji € vise da bi bilo stabilnije izvoli. ja bih dao
preko koga mislis narucit? ja sam narucivao preko
ovih
dali namjeravas uzet shared ili dedicated?
imas li jos kakvih pitanja?