View Single Post
Staro 13.12.2009., 18:09   #182
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
imas 2 opcije spajanja na seedbox:
1. remote control s kojom kontroliras seedbox kao vlastiti komp samo preko interneta
2. preko webui:sluzi za upravljanje utorrenta sa seedboxa preko nekog internet browsera i u tom slucaju vidis samo torrent client.

ja sam ga koristio preko remote controlera i ovako sam to radio: na kucnom kompu pregledavam stranice trackera i ako mislim da bi nesto bilo dobro sa seedanje skinem snimim torrent fajl na svoj komp (ne otvorit ga utorrentom) i posaljem ga preko FTP (file transfer protocol) na seedbox u jedan odredjeni folder. u utorrentu namjestim da automatski loada torrente iz tog foldera i downloada u drugi folder.

ja bih ti preporucio da uzmes sa SATA diskom jer mi je najvise od svega islo na zivce recheckiranje hd filmova ili velikih paketa. nikad kraja s njima i mislim da cak nije neka velika brzina ata diskova pa zato mi nije moglo uvijek biti max brzina downloada i uplaoda.

sto se tice procesora ma neznam koliko je on bitan kad to nije neki zahtjevan program ali ako ti nije zao dat koji € vise da bi bilo stabilnije izvoli. ja bih dao

preko koga mislis narucit? ja sam narucivao preko ovih
dali namjeravas uzet shared ili dedicated?
imas li jos kakvih pitanja?
A.J. je offline   Reply With Quote