View Single Post
Staro 13.12.2009., 17:48   #1329
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
a cuj vecina zeli da skida punom brzinom pa eto jedini nacin da se to ostvari je taj da bude sto vise seedboxova. uploadanje ide sporo u odnosu na druge trackere ali se sve da nadoknadit sa free packovima. isto tako govore neki i za SCC pa eto ja tamo uploadam dnevno cca 2GB bez pol muke. nedavno sam se regao da ispunim rupu koju je sct ostavio

ne poznajem nikog od staffa da bih mogao potvrdit ili proturijecit, ali ako je radio 4 i pol godine i bili su hvaljeni kao najbolji 0day od strane ljudi koje ja poznajem i po svemu sto su njegovi korisnici pisali mislim da su obavili sjajan posao. eh sad mozda je ovaj tvoj frend bio u losem odnosu s njima neznam. u svakom slucaju ne mozes reci da nisu nikad bili nesto

ponuda, pretime i download brzina je bila odlicna. eh sad odrzavanje je bilo malcice teze ali kao sto sam rekao sve se moze uz malo truda

si bio uopce clan scta? si citao njihov forum prije nego su ga ugasili? po svim komentarima koje su tamo ostavili moze se reci da su korisnici bili jako zadovoljni s njim
A.J. je offline   Reply With Quote