View Single Post
Staro 12.12.2009., 03:42   #1
Garfield
Dezurno Smetalo
Moj komp

Garfield's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Talking Problem sa diskom u laptopu

Postovani kolege, imam jedan problem koji mi se poceo danas javljati. Prilikom otvaranja vecih aplikacija ili pokretanja igara na laptopu jednostavno mi se sve smrzne odmah. Koliko sam odmah skuzio, radi se o problemu sa diskom. Jednostavno tijekom obicnog rada laptop stalno nesto kopa po disku, te ocito ima problema sa citanjem podataka sa njega. Dali preporucate nesto sto bi ja mogao napraviti, bez da ga trenutno nosim u ovlasteni servis zbog toga?

Napravljen je system recovery, vraceno je sve na tvornicke postavke i opet se javlja isti problem. Nekako mi se cini da je stvar u samom disku, ustvari u hardwaru koji je instaliran u laptop. To je inace Toshiba Satellite laptop, star godinu i pol dana sa jos otprillike toliko garancije (nadam se da me pamcenje dobro sluzi).

Kakav je Toshiba servis u Zagrebu sto se tice usluge, cijene i svega ostaloga? Inace sam dosada bio prezadovoljan laptopom, sve dok se nije pojavio ovaj problem. Posto je pod garancijom, nebi zelio nista sam otvarati dok ne odnesem ljudima u servisu, no posto ce sada blagdani htio bih to sto prije rijesiti pa su svi savjeti dobrodosli.

Hvala puno na pomoci!